Rulada Tiganeasca II

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • se foloseste membrana de carne de pe osanza (iepurele) porcului
  • un carnat de casa
  • 200 gr usturoi
  • piper negru macinat
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • foi de dafin
  • piper boabe si coriandru se pun de preferat dupa gust

Mod de preparare

Se intinde carnea de porc bine, se unge cu usturoiul zdrobit, sarea, piperul, boiaua si cimbrul, dupa care se pune carnatul in mijlocul acesteia. Condimentele se pun dupa gust sau cate o lingura din fiecare.

Se ruleaza cu grija carnea in asa fel in cat carnatul sa ramana in mijloc. Rulada obtinuta se coase si se pune la fiert in apa cu boabe de piper, foi de dafin si boabe de coriandru. Se lasa la fiert la foc mic pana se patrunde bine, dupa care se raceste si se da la fum.
Se taie feliute subtiri si se serveste ca aperitiv.
Pofta buna!!!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.