Rulada Tiganeasca II

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • se foloseste membrana de carne de pe osanza (iepurele) porcului
  • un carnat de casa
  • 200 gr usturoi
  • piper negru macinat
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • foi de dafin
  • piper boabe si coriandru se pun de preferat dupa gust

Mod de preparare

Se intinde carnea de porc bine, se unge cu usturoiul zdrobit, sarea, piperul, boiaua si cimbrul, dupa care se pune carnatul in mijlocul acesteia. Condimentele se pun dupa gust sau cate o lingura din fiecare.

Se ruleaza cu grija carnea in asa fel in cat carnatul sa ramana in mijloc. Rulada obtinuta se coase si se pune la fiert in apa cu boabe de piper, foi de dafin si boabe de coriandru. Se lasa la fiert la foc mic pana se patrunde bine, dupa care se raceste si se da la fum.
Se taie feliute subtiri si se serveste ca aperitiv.
Pofta buna!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rulada cu sfecla rosie

Am vazut rulada Clementinei, cea cu spanac, mi-a placut aspectul ei, dar la noi cum nu se prea mananca spanac, am zis sa...

Aperitiv rulada cu sfecla rosie
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj