Rulada Rece

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 cutie carne 250 g
  • - 6 galbenusuri fierte
  • - 250 g brinza (vaci + telemea)
  • - 1 pachet unt sau margarina
  • - ceapa
  • - mustar

Mod de preparare

- Carnea cu 1/3 unt (margarina) se freaca foarte bine. Se adauga piper.
- Galbenusurile cu 1/3 unt (margarina) se freaca foarte bine. Se adauga putin mustar.
- Brinza cu 1/3 unt (margarina) se freaca foarte bine. Se adauga putina ceapa tocata marunt.

Se unge un celofan cu unt si se intinde compozitia in urmatoarea ordine: carnea, galbenusuri, brinza. Se ruleaza si se da la rece pana a doua zi.

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Tort rapid cu fructe

Daaa, știu că vor apărea și cârcoteli ;) dar uneori, ma adaptez stilului de viață modern.  E o...

Tort rapid cu fructe
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura