Rulada Rece

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 cutie carne 250 g
  • - 6 galbenusuri fierte
  • - 250 g brinza (vaci + telemea)
  • - 1 pachet unt sau margarina
  • - ceapa
  • - mustar

Mod de preparare

- Carnea cu 1/3 unt (margarina) se freaca foarte bine. Se adauga piper.
- Galbenusurile cu 1/3 unt (margarina) se freaca foarte bine. Se adauga putin mustar.
- Brinza cu 1/3 unt (margarina) se freaca foarte bine. Se adauga putina ceapa tocata marunt.

Se unge un celofan cu unt si se intinde compozitia in urmatoarea ordine: carnea, galbenusuri, brinza. Se ruleaza si se da la rece pana a doua zi.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)