Se prepara pasta de branza, din unt frecat spuma cu branza de burduf.
Se intinde pe masa de lucru o fasie mai lunga de folie transparenta (alimentara) (eu am folosit 2 fasii de aceeasi lungime, suprapuse aproximativ 7 cm).
Se aseaza feliile de branza topita, (rezultand un patrat sau dreptunghi, dupa dorinta), usor suprapuse pe ambele directii.
Se ung cu cu pasta de branza, aceasta avand si rol de liant, insistind pe imbinari.
Se repartizeaza pe intreaga suprafata frunze de salata, spalate si scurse bine (eu am pus 2 randuri suprapuse), care se ung cu pasta de branza.
Se pun feliile de sunca si din nou se intinde pasta de branza.
Intr-o margine (cea dinspre tine) se aseaza feliile de ardei rosu, apoi se ruleaza strans (atentie la rulare, sa nu se rupa feliile de branza topita), se inchid capetele si se da la rece, in frigider, cel putin 2 ore (eu am lasat-o pana a doua zi).
Se feliaza si se serveste.
Eu folosesc si altfel de felii de branza topita, unele chiar cu sunca, verdeata, smantana, ciuperci, smantana, etc.
Simplu aromat și ușor! Dor de vară, dor de mare! Spor și poftă bună!
Spaghete cu creveti aromatizațiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj