Rulada Din Piept de Pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg de piept de pui dezosat
  • -300 g legume (mazare, porumb, ardei gras rosu taiat cubulete mici)
  • -o lingurita de delikat
  • -sare
  • -piper macinat
  • -2 lingurite de mustar

Mod de preparare

Se toaca pieptul de pui, marunt, la cutit apoi adaugam legumele si condimentele

Amestecam bine. Compozitia rezultata o impartim in doua si punem pe o folie de aluminiu, unsa cu ulei. Rulam fara sa prindem folia in compozitie, dindu-i forma de salam, stringem capetele bine si punem rulourile intr-o tava in care punem apa, cuprinzind rulourile pe jumatate. Punem la cuptorul incins cam 30 de min., nu mai mult ca iese prea uscata.

Cind este gata, desfacem folia si cit este ferbinte, trecem rulada prin mac si susan (asa am trecut-o eu). Taiem felii si servim ca aperitiv.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort de ciocolata cu dulceata de zmeura

Desert tort de ciocolata cu dulceata de zmeura
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj