Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ardei kapia
  • 150 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita vegeta naturala
  • 3 crengute marar verde
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1/2 cana de apa
  • 1 varf de cutit oregano
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem cotorul si semintele.
Pieptul de pui il spalam, il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, il condimentam cu sare, piper si vegeta.
Cascavalul il dam pe razatoarea mare, adaugam mararul verde tocat marunt si le amestecam.
Ardeiul copt il umplem cu cascavalul ras si il asezam pe mijlocul pieptului de pui.
Rulam strans, ungem un vas ceramic cu ulei si asezam ruloul.
Pasta de tomate o amestecam cu apa, oregano, sare si piper, o turnam in vas, iar ruloul il presaram cu pesmet.
Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 25-30 de minute.
Dupa acest timp luam capacul, stropim cu zeama din vas. Mai stropim de doua ori, iar dupa circa 15 minute scoatem vasul din cuptor.
Il lasam sa se racoreasca putin si servim.
Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.