Rulada cu Spanac si Crema de Branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 200 g piure de spanac
  • 75 ml ulei de masline
  • 120g faina
  • Crema de branza cu morcovi;
  • 100 g branza de burduf
  • piure din 100 g morcovi baby
  • Crema de branza cu marar:
  • 100 g branza de burduf
  • o lingura de smantana
  • marar verde

Mod de preparare

Se prepara blatul mixand sopuma tare albususrile cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul apoi se incorporeaza in ele piureul de spanac. Se amesteca albusurile spuma tare cu galbenusurile frecate cu spanac, se adauga si faina si se coace compozitia in tava mai mica in care am pus hartie p[entru copt, cca 15 minute, la foc potrivit.

Morcovii baby congelati se fierb in apa cu sare apoi se mixeaza si se fac piur si se amesteca cu branza de burduf. Se mixeaza pana obtinem o crema omogena.

Branza ramasa se mixeaza cu lingura de smantana, apoi se amesteca cu mararul tocat fin.

Se desprinde aluatul de pe hartia de copt, se unge deasupra, in strat uniform cu crema de branza si morcovi apoi se intinde cu grija cealalta crema cu marar, se ruleaza strans si se da la rece cel putin 2 ore inante de a o taia felii.

Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...