Galbenusurile frecate un pic cu uleiul si sarea se amesteca cu piureul de spanac bine scurs, se adauga si smantana, se pipereaza. Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare, se incorporeaza in preparat, apoi se adauga faina cernuta cu praf de copt. Se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la copt cca. 13 minute. Se desface calda de pe hartie cu lama unui cutit si se lasa sa se racoreasca.
Pregatim umplutura, calind ceapa tocata fin impreuna cu ciupercile felitate si cubulete de ardei kapia, se sareaza si comdimenteaza si se lasa sa scada bine sucul. Se da pe pe foc si se lasa sa se raceasca. Se da la blender branzeturile cu smantana si la urma incorporam si legumele calite. Ungem blatul cu spanac, apoi rulam strans cu ajutorul unui prosop sau chiar cu hartia pentru copt. Se da la rece o ora inante de a felia.
Pofta buna!
Iata un pranz de duminica tare gustos si aratos. Il puteti pregati pentru voi sau pentru musafiri, sigur toata lumea o sa fie...
Pulpa de curcan cu legume la cuptorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj