Rosii Umplute cu Spaghete

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 1 cana de spaghete fierte
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 ou

Mod de preparare

Se taie rosiile in partea superioara (un capacel) si se golesc cu ajutorul unui cutit. Se pun la scurs cu gura in jos pe o farfurie.
Intre timp se amesteca spaghetele cu oul batut cu putina sare.

Intr-o tigaie (in care am pus cele 2 linguri de ulei de masline) se pune cascavalul taiat bucatele si se lasa la topit la foc suav, dupa care se amesteca cu spaghetele.

Cu acestea se umplu rosiile si se dau la cuptor timp de 15 minute la 200 grade.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...