Rosii umplute cu peste alb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rosii 18 kg
  • peste alb 600 g
  • oua 2 buc
  • tarhon 1 leg
  • patrunjel verde 1 leg
  • ceapa 100 g
  • maioneza 450 g
  • ulei 75 g
  • sare

Mod de preparare

Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita de scobit si se asaza cu gura in jos ca sa se scurga.
Ceapa se toaca si se caleste in ulei. Pestele curatat se fierbe in apa cu sare si se lasa sa se raceasca, se dezoseaza, se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si se mai calesc impreuna cateva minute in restul de ulei. Se lasa sa se raceasca, se adauga ouale fierte si tocate marunt, tarhonul oparit si tocat si patrunjelul verde tocat marunt. Se adauga maioneza si se amesteca bine compozitia. Se pune sare dupa gust. Se umplu rosiile si se servesc.
La servire se decoreaza cu putina verdeata pe deasupra.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.