Rosiile se taie in 2 pe lungime si li se scoate miezul.
Ficatul de pui se spala si se pune la fiert cu putina sare timp de 45 minute,iar dupa ce s-au racit se toaca cu masina de tocat sau se da prin blender.
Ceapa tocata marunt se da in clocot cu 1/2 cana cu apa,dupa care se amesteca cu ficateii.Se adauga putina sare si oul batut.Cu aceasta compozitie se umplu rosiile cam trei sferturi,iar pe desupra se presara cascaval ras.
Se pun intr-o tava cu ulei,1/2 cana cu apa si miezul de la rosii tocat si se da la cuptor la foc potrivit aprox.30 minute.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj