Rosii umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii mijlocii(sau 3 mari)
  • lapte(eu am pus din ochi)
  • fulgi de cartofi
  • 50 g telemea(eu am pus de oaie asa ca am avut grija la sare)
  • 1 catel de usturoi
  • 100g spanac
  • 1 ceapa
  • 100 g smantana
  • patrunjel tocat
  • sare

Mod de preparare

Se taie partea de sus a rosiilor si se scoate miezul care se taie in cubulete.
Intr-un vas se toarna laptele diluat cu putina apa(eu nu am pus apa) si se da in clocot dupa care se adauga fulgii de cartofi si se omogenizeaza.Se piseaza usturoiul si se pune peste spanacul tocat,apoi se amesteca cu piureul si se sareaza dupa gust.Intr-o tava se pune ceapa taiata inele,miezul de la rosii,smantana,patrunjelul si sare.Peste se aseaza rosiile umplute cu piure,se rade branza pe deasupra si se da la cuptorul incins timp de 30 minute.

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Desert bomboane Raffaello

Reteta pentru un picnic reusit

Desert bomboane Raffaello
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura