Puisori Umpluti

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua fierte
  • 1 pateu mijlociu
  • 2 linguri rama
  • sare
  • piper
  • piper alb ptr sos 300 ml smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 1 ou crud
  • ulei ptr maioneza

Mod de preparare

Ouale se curata si cu dispozitivul de taiat se taie. Daca nu avem facem taueturi sub forma de V intors pana se desprinde un capacel. Galbenusul de la 5 oua le punem separat intr-un vas la care mai adaugam si 2 linguri de rama si un pateu. Se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se umple ouale cu pasta rezultata, deasupra se aseaza capacelele de albus si se pun 2 ochisori la care folosim piper negru iar pentru cioc folosim morcov, ardei rosu.

Pentru sos avem nevoie de 1 galbenus crud, 2 galbenusuri fierte si 1 lingurita mustar si un pic de sare din care facem o maioneza adaugand treptat ulei. La acesta se adauga 300 ml smantana si se amesteca bine apoi se mai potriveste de sare si un pic de piper alb macinat.

Sosul se toarna intr-un vas si asezam puisorii in sos.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Braduti din biscuiti

Mos Craciun are niste spiridusi care umbla printre noi, afla ce ne dorim si ne face cate o surpriza. Adina (Mitinita cum o...

Braduti din biscuiti
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj