Placinta la Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt Aluat;
  • - 1/2 faina;
  • - 150 ml lapte caldut;
  • - 1 lingurita de sare;
  • - 25 gr drojdie;
  • - 100 ml ulei;
  • - 2 oua

Mod de preparare

In laptele caldut se pune drojdia, plus lingurita de sare. Toate acestea se pun peste faina impreuna cu uleiul si ouale, iar apoi se framanta. Se acopera si se lasa la dospit o ora.

Pt. Umplutura;

Branza se amesteca cu salamul de sunca taiat cubulete, apoi se adauga 1/2 ceapa, 3 oua + eventual 1 albus, verdeturi, gogosar si se condimenteaza.

Aluatul se imparte in doua, o parte mai mare si una mai mica. Partea mai mare se intinde in tava dupa ce aceasta a fost unsa cu margarina. Peste aluat se presara gris apoi se pune umplutura.
a doua bucata de aluat se pune peste umlutura in forma de grilaj.

Se pune la cuptor, iar cand este aproape gata se toarna peste placinta 2 oua batute cu smantana si se mai tine pentru 15 min la cuptor.
Apropo, daca vreti sa o faceti, sa folositi o tava cu peretii mai inalti, pentru ca atunci cand pui oul cu smanata sa nu curga in cuptor, ca iese un fum ... va spun eu

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.