Pizza 3x3

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 350 g faina
  • - 1 lgt sare
  • - 4 lg ulei de masline
  • - 230 ml apa calduta
  • - 2 lg drojdie
  • - 1 lg zahar
  • - 125 g mozzarella
  • - 100 g branza brie
  • - 200 g cascaval afumat
  • - un ardei rosu
  • - masline rondele
  • - 2 lg bulion diluat cu putina apa
  • - salam de trei feluri (eu am avut cu piper, verdeata si cascaval)

Mod de preparare

Am facut o maia din apa, drojdie si zahar pe care am lasat-o 10 minute. Dupa cum vedeti, a dat peste.
Am amestecat sarea cu faina, am turnat treptat maiaua si am amestecat cu mana, apoi am adaugat si uleiul tot treptat. In functie de faina folosita, se poate pune mai mult sau mai putin ulei. Cand nu se mai lipeste aluatul de mana, nu mai este nevoie de ulei.

Dupa ce am terminat de framantat, am acoperit aluatul cu folie si un prosop, si am lasat la dospit 30 min. Teoretic, ar trebui sa creasca in volum cam de doua ori.

Mai departe am tocat ardeiul, am dat pe razatoare cascavalul si branza brie, am intins aluatul, l-am uns cu bulion, si am inceput sa asez toate cele. Mai intai salamul, apoi ardeii, branza, cascavalul.. mozzarella am sfaramat-o cu mana, si deasupra am pus maslinele. Si cam atat.

Am bagat-o la cuptorul preincalzit 20 min.. sau mai exact, pana s-a copt blatul.
Sa aveti pofta!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu taitei lati

Supa de pui cu taitei lati
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj