Pizza 3x3

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 350 g faina
  • - 1 lgt sare
  • - 4 lg ulei de masline
  • - 230 ml apa calduta
  • - 2 lg drojdie
  • - 1 lg zahar
  • - 125 g mozzarella
  • - 100 g branza brie
  • - 200 g cascaval afumat
  • - un ardei rosu
  • - masline rondele
  • - 2 lg bulion diluat cu putina apa
  • - salam de trei feluri (eu am avut cu piper, verdeata si cascaval)

Mod de preparare

Am facut o maia din apa, drojdie si zahar pe care am lasat-o 10 minute. Dupa cum vedeti, a dat peste.
Am amestecat sarea cu faina, am turnat treptat maiaua si am amestecat cu mana, apoi am adaugat si uleiul tot treptat. In functie de faina folosita, se poate pune mai mult sau mai putin ulei. Cand nu se mai lipeste aluatul de mana, nu mai este nevoie de ulei.

Dupa ce am terminat de framantat, am acoperit aluatul cu folie si un prosop, si am lasat la dospit 30 min. Teoretic, ar trebui sa creasca in volum cam de doua ori.

Mai departe am tocat ardeiul, am dat pe razatoare cascavalul si branza brie, am intins aluatul, l-am uns cu bulion, si am inceput sa asez toate cele. Mai intai salamul, apoi ardeii, branza, cascavalul.. mozzarella am sfaramat-o cu mana, si deasupra am pus maslinele. Si cam atat.

Am bagat-o la cuptorul preincalzit 20 min.. sau mai exact, pana s-a copt blatul.
Sa aveti pofta!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.