Pasta din Slaninuta

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 bucata mai marisoara de slanina afumata,fara carne (aproximativ 300 g)
  • -4 oua fierte tari
  • -3 cepe potrivite
  • -2 linguri cu varf cu mustar, pregatit in casa
  • -sare, dupa gust
  • -piper, dupa gust
  • -boia dulce sau paprika, dupa gust

Mod de preparare

Dati slanina, ouale si ceapa prin masina de tocat carne.
Amestecati-le cu mustar, putina boia si sare, piper, dupa gust.
Dati la frigider pentru cel putin 30 min.
Serviti pasta din slaninuta unsa pe paine calda facuta in casa, sau paine prajita, alaturi de un ceai fierbinte.

Link spre Mustar Tip Dijon Pregatit Acasa

Ceva mai… ardelenesc… gen: "pita cu slana si ceapa" - consistent, foarte hranitor, care iti asigura energia necesara pentru munca fizica… caloric, dar si… bun!!!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.