Pasta de Oua (II)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua fierte
  • 3 legaturi ceapa verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pisam ouale fierte, taiem ceapa verde marunt si le amestecam.
Condimentam cu sare si piper dupa gust si frecam cu ulei pana devine o pasta numa' buna de uns pe paine.
Se serveste cu salata de crusditati.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...