Pasta de Oua (II)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua fierte
  • 3 legaturi ceapa verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pisam ouale fierte, taiem ceapa verde marunt si le amestecam.
Condimentam cu sare si piper dupa gust si frecam cu ulei pana devine o pasta numa' buna de uns pe paine.
Se serveste cu salata de crusditati.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec cu portocale, rom si stafide

Un chec aromat si extrem de pufos pe care il prepar cu drag de fiecare data.

Desert chec cu portocale, rom si stafide
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj