Pasta de Branza de Vaci (korozot)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr branza de vaci (normala sau degresata)
  • 1 lingurita de boia de ardei (dulce sau iute)
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1 lingura de smantana (optional)
  • 3-4 fire de ceapa verde, uscata sau chives

Mod de preparare

Pasta din branza de vaci (Korozot).

Tot in categoria - diete, regimuri, si alte necazuri ...

Nu aveti nimic mai mult de facut decat sa amestecati, mixati sau frecati pana la inspumare, ingredientele mai sus scrise...

E la alegerea voastra unde si cum s-o folositi; eu... la ale mele...
Http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/dovlecei_marinati_dulce_acrisor_-7413/

http://www.reteteculinare.ro/forum/viewtopic.php?p=103343#103343

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde

Ce sunt aceste bilute care seamana cu chiftelutele? Sunt de fapt niste crochete, cu crusta crocanta din pesmet si interior...

Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj