Pachetele de Somon si Branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g somon afumat
  • 300 g branza
  • 1 ou
  • masa de foetaj

Mod de preparare

Se intinde foetajul, se taie cat pt fiecare pachetel si adaugam o feliuta de somon afumat si una de branza (vaci si sa nu fie prea sarata).

Inchidem pachetelul sub forma dorita, si apoi la capete presam cu o furculita ptr a se inchide bine.

Cand sunt gata, luam un ou, il batem bine si ungem cele 2 pachetele cu ou inainte de a le pune la cuptor.

Incalzim cuptorul in prealabil si introducem pachetelele, 200 grade c timp de 20 min.

Pofta buna!!!
Se servesc caldute, alaturi de o salata:).

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu portocale şi fructe de pădure

Chec cu portocale şi fructe de pădure
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj