Pachetele de Somon si Branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g somon afumat
  • 300 g branza
  • 1 ou
  • masa de foetaj

Mod de preparare

Se intinde foetajul, se taie cat pt fiecare pachetel si adaugam o feliuta de somon afumat si una de branza (vaci si sa nu fie prea sarata).

Inchidem pachetelul sub forma dorita, si apoi la capete presam cu o furculita ptr a se inchide bine.

Cand sunt gata, luam un ou, il batem bine si ungem cele 2 pachetele cu ou inainte de a le pune la cuptor.

Incalzim cuptorul in prealabil si introducem pachetelele, 200 grade c timp de 20 min.

Pofta buna!!!
Se servesc caldute, alaturi de o salata:).

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)