Se fierb ouale (tari) si se taie in doua pe lung. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile taiate se aseaza pe un platou.
Galbenusurile fierte se dau prin sita intr-un vas. Se taie jambonul in cuburi marunte, se taie castravetii in cuburi marunte si se storc de zeama. Se toaca patrunjelul. Se amesteca galbenusurile, jambonul, castravetii, patrunjelul, cu doua linguri maioneza.
Se umplu jumatatile de ou cu compozitia obtinuta.
Separat se amesteca smantana cu maioneza si se toarna peste ouale umplute. Se orneaza cu masline, patrunjel etc.
POFTA BUNA!
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.