Oua umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  •  7 oua
  •  150 gr jambon (muschi, pastrama)
  •  1 lingura mustar
  •  1/2 legatura patrunjel verde
  •  200 gr castraveti murati
  •  sare
  •  piper
  •  maioneza din 2 oua
  •  smantana cat cuprinde

Mod de preparare

Se fierb ouale (tari) si se taie in doua pe lung. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile taiate se aseaza pe un platou.

Galbenusurile fierte se dau prin sita intr-un vas. Se taie jambonul in cuburi marunte, se taie castravetii in cuburi marunte si se storc de zeama. Se toaca patrunjelul. Se amesteca galbenusurile, jambonul, castravetii, patrunjelul, cu doua linguri maioneza.

Se umplu jumatatile de ou cu compozitia obtinuta.
Separat se amesteca smantana cu maioneza si se toarna peste ouale umplute. Se orneaza cu masline, patrunjel etc.

POFTA BUNA!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.