Oua umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  •  7 oua
  •  150 gr jambon (muschi, pastrama)
  •  1 lingura mustar
  •  1/2 legatura patrunjel verde
  •  200 gr castraveti murati
  •  sare
  •  piper
  •  maioneza din 2 oua
  •  smantana cat cuprinde

Mod de preparare

Se fierb ouale (tari) si se taie in doua pe lung. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile taiate se aseaza pe un platou.

Galbenusurile fierte se dau prin sita intr-un vas. Se taie jambonul in cuburi marunte, se taie castravetii in cuburi marunte si se storc de zeama. Se toaca patrunjelul. Se amesteca galbenusurile, jambonul, castravetii, patrunjelul, cu doua linguri maioneza.

Se umplu jumatatile de ou cu compozitia obtinuta.
Separat se amesteca smantana cu maioneza si se toarna peste ouale umplute. Se orneaza cu masline, patrunjel etc.

POFTA BUNA!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...