Se fierb ouale (tari) si se taie in doua pe lung. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile taiate se aseaza pe un platou.
Galbenusurile fierte se dau prin sita intr-un vas. Se taie jambonul in cuburi marunte, se taie castravetii in cuburi marunte si se storc de zeama. Se toaca patrunjelul. Se amesteca galbenusurile, jambonul, castravetii, patrunjelul, cu doua linguri maioneza.
Se umplu jumatatile de ou cu compozitia obtinuta.
Separat se amesteca smantana cu maioneza si se toarna peste ouale umplute. Se orneaza cu masline, patrunjel etc.
POFTA BUNA!
Intr-una din zilele astea mai reci, as fi mancat o pufosenie calda, umpluta cu ceva si sa fie dulce. Asa ca am framantat...
Painici pufoase cu ciocolata, fara zaharEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj