Taiem capacelele chiflelor si golim de miez bucata mai mare.
Spargem cate un ou in fiecare chifla. Condimentam cu sare, piper si boia dupa gust.
Punem chiflele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru aproximativ 20 de minute (180 de grade). Cand oul incepe sa se inchege, scoatem tava si presaram cascaval (ras pe razatoarea mica) sau bucatele de sunca/costita. Introducem din nou tava in cuptor si lasam pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca.
La final presaram patrunjel proaspat. Pofta buna!!!
Cred ca e una dintre cele mai simple retete de fursecuri. Se face foarte usor si nu necesita multe ingrediente...dar este...
Fursecuri fragede (fara unt)Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj