Omleta rulou

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 oua
  • verdeata (marar, patrunjel)
  • 200 gr cascaval ras
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 1 ceapa verde
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

In trei castroane diferite spargeti cate 4 oua sarati-le, piperati-le si le bateti omleta.In primul castron adaugati boiaua , in al doile ceapa si verdeata taiate fin , in al treilea incorporati 50 grame cascaval ras.

Prajiti succesiv omleta intr-o tigaie in care ati incalzit putin ulei si le intoarceti pe cealalta parte intr-o alta tigaie cu putin ulei, incalzita.

Presarati pe suprafata fiecareia cascavalul ramas si asezati-le una peste altaca in imagini.

Rulati omletele si inveliti-le strans intr-o folie si prosop.
se lasa la rece cel putin doua ore.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.