Omleta cu ficatei de pasare

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Oua 4 buc
  • ficatei de pasare 80 g
  • unt 40 g
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ficateii se toaca marunt si se prajesc in unt, apoi se presara cu sare si piper. Ouale se sparg intr-un bol, se bat bine, se adauga sare si se prajeste omleta pe ambele parti in untul ramas. Se toarna ficateii peste omleta, se impatureste in trei si se serveste. Fiecare portie de omleta se prepara separat din cate doua oua.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort G

Cei cu simtul umorului sigur  se gandesc la ce ma gandesc eu....dar puteti sa va dati cu parerea despre Tortul ''G'',...

Tort G
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj