Omleta cu Ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe potrivite
  • 4-5 ciuperci mari (sau o cutie si jumatate de ciuperci)
  • 5-6 oua
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se taie ceapa de tipul juliana foarte subtire si se caleste in uleiul incins. Cand ceapa s-a calit punem ciupercile. Daca sunt ciuperci naturale ele trebuiesc curatate, taiate in lamine foarte subtiri, spalate bine si puse la scurs cam 4-5 minute.

Daca ciupercile sunt de la cutie se scurg de zeama si se pun peste ceapa. Se adauga putina sare. Se amesteca din cand in cand si cand sunt gata ciupercile se sparg oualele peste ciuperci. Se amesteca aproape continuu pana cand sunt gata oualele.

Pofta buna!
- Daca se folosesc ciuperci naturale omleta va iesi de culoare mai inchisa decat daca se folosesc ciuperci de la cutie.
- Se poate servi acompaniat de maioneza
- Oua punem in functie de cat de mare vrem sa iasa omleta.
- Cam 2 oua de persoana

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Martisor

Nu stiu daca este cea mai potrivita denumire, insa am facut-o cu tot dragul si am oferit-o drept martisor dulce celor dragi!...

Prajitura Martisor
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.