Se taie ceapa de tipul juliana foarte subtire si se caleste in uleiul incins. Cand ceapa s-a calit punem ciupercile. Daca sunt ciuperci naturale ele trebuiesc curatate, taiate in lamine foarte subtiri, spalate bine si puse la scurs cam 4-5 minute.
Daca ciupercile sunt de la cutie se scurg de zeama si se pun peste ceapa. Se adauga putina sare. Se amesteca din cand in cand si cand sunt gata ciupercile se sparg oualele peste ciuperci. Se amesteca aproape continuu pana cand sunt gata oualele.
Pofta buna!
- Daca se folosesc ciuperci naturale omleta va iesi de culoare mai inchisa decat daca se folosesc ciuperci de la cutie.
- Se poate servi acompaniat de maioneza
- Oua punem in functie de cat de mare vrem sa iasa omleta.
- Cam 2 oua de persoana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.