Se taie ceapa de tipul juliana foarte subtire si se caleste in uleiul incins. Cand ceapa s-a calit punem ciupercile. Daca sunt ciuperci naturale ele trebuiesc curatate, taiate in lamine foarte subtiri, spalate bine si puse la scurs cam 4-5 minute.
Daca ciupercile sunt de la cutie se scurg de zeama si se pun peste ceapa. Se adauga putina sare. Se amesteca din cand in cand si cand sunt gata ciupercile se sparg oualele peste ciuperci. Se amesteca aproape continuu pana cand sunt gata oualele.
Pofta buna!
- Daca se folosesc ciuperci naturale omleta va iesi de culoare mai inchisa decat daca se folosesc ciuperci de la cutie.
- Se poate servi acompaniat de maioneza
- Oua punem in functie de cat de mare vrem sa iasa omleta.
- Cam 2 oua de persoana
Nu stiu daca este cea mai potrivita denumire, insa am facut-o cu tot dragul si am oferit-o drept martisor dulce celor dragi!...
Prajitura MartisorAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.