Om de Zapada din Branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 grame de branza Philadelphia
  • 85 grame de branza mozzarella
  • 1/2 catel usturoi tocat marunt
  • sare si piper
  • Pentru ornat:
  • branza mozzarella
  • o felie de paine integrala pentru palarie
  • 2 boabe de piper negru pentru ochi
  • o bucatica de morcov pentru nas
  • 1/2 de ardei rosu pentru nasturi sau masline negre
  • frunza de telina pentru fular sau o fasie de morcov

Mod de preparare

Mixeaza crema de branza Philadelphia impreuna cu branza mozzarella, jumatatea de catel de usturoi tocata, sarea si piperul. Congeleaza pasta rezultata pana devine modelabila (aproximativ 10-15 minute).

Dupa ce s-a racit formeaza trei bilute si trece-le prin branza mozzarela. Pune-le la frigider pentru inca o ora. Inainte de a le servi fixeaza-le cu o scobitoare si adauga nasturii (din bucatele de ardei rosu), fularul (din frunza de telina), nasul (din bucatica de morcov), ochii (din boabele de piper negru) si palaria (din felia de paine integrala).
Serveste cu biscuiti sau covrigei!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tort Sacher

Am gasit aceasta reteta, cica originala, de tort Sacher si neaparat am vrut sa o testez. A iesit extraordinar de bun! Chiar...

Desert Tort Sacher
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.