Mingiute de Carne cu Susan

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800g carne tocata de pui
  • 3 linguri de pesmet
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 150g susan
  • 250 ml ulei

Mod de preparare

Cureti si speli ceapa si morcovii. Tai marunt ceapa, dai morcovii pe razatoarea mica. Speli si toci marunt verdeata. apoi amesteci legumele cu verdeata, carnea tocata, ouale batute si pesmetul.

Condimentezi amestecul cu piper si cimbru, tinind cont de preferintele culinare ale copiilor. Il sarezi dupa gust si omogenizezi. Cu mainile umede formezi sfere pe care le rostogolesti prin susan si le rumenesti uniform in baie de ulei incins.
Se pot servi fie reci ca aperitiv, fie calde cu garnitura de legume cu sos de usturoi.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Inghetata de catina si zmeura

Ideea de a face inghetata de catina mi-a venit saptamana trecuta. Pentru ca stim cu totii cat este de buna catina pentru...

Inghetata de catina si zmeura
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj