Mingiute de Carne cu Susan

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800g carne tocata de pui
  • 3 linguri de pesmet
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 150g susan
  • 250 ml ulei

Mod de preparare

Cureti si speli ceapa si morcovii. Tai marunt ceapa, dai morcovii pe razatoarea mica. Speli si toci marunt verdeata. apoi amesteci legumele cu verdeata, carnea tocata, ouale batute si pesmetul.

Condimentezi amestecul cu piper si cimbru, tinind cont de preferintele culinare ale copiilor. Il sarezi dupa gust si omogenizezi. Cu mainile umede formezi sfere pe care le rostogolesti prin susan si le rumenesti uniform in baie de ulei incins.
Se pot servi fie reci ca aperitiv, fie calde cu garnitura de legume cu sos de usturoi.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.