Pentru aluat, se amestecă untul cu făina și drojdia, respectiv sarea, iaurtul, oul ușor bătut .
Aluatul se frământă puțin, apoi se lasă la dospit 30 de minute.
Între timp, se toacă ceapa mărunt, cârnații rondele, roșiile cherry se feliaza jumătăți, cascavalul se razuieste.
Se încinge ulei într-o tigaie, se caleste ceapa cca. 10 minute, se adaugă carnatii și roșiile cherry, apoi se sparg și ouăle direct în tigaie, după 5 minute.
Se amesteca totul și se gătește încă 5 minute, se adaugă pătrunjel verde tocat și cașcaval razuit.
Compoziția se lasă deoparte.
Se încinge cuptorul la 180 de grade Celsius, aluatul se întinde într-un dreptunghi, se pune compoziția pe mijloc, evitand marginile, se împachetează rustic, se așază într-o tavă de chec.
Aluatul se unge cu ou bătut, se presară cu semințe, se coace o oră, apoi se consumă cald sau rece.
Poftă bună!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.