Mic Dejun Englezesc (English Breakfast)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 2 carnaciori de porc
  • 2 feliute de sunca
  • 2 oua
  • 200 g ciuperci
  • 200 g fasole boabe in conserva
  • 2 feliute de paine (prajita)
  • 1 rosie
  • suc proaspat de fructe
  • ulei pentru prajire

Mod de preparare

- se prajesc carnaciorii
- se taie ciupercile felii si se prajesc separat; se sareaza cand sunt gata
- se pun feliutele de sunca la prajit langa carnaciori
- se pune fasolea pe foc intr-o cratita
- se fac ochiurile
- se taie o rosie in jumatate
- cand sunt toate gata, se aranjeaza intr-o farfurie si se servesc cu 1 feliuta de paine (prajita) si cu suc proaspat de fructe

Teoretic - in reteta englezeasca - pentru o portie se folosesc cantitati duble de carnaciori, sunca si ochiuri. Fiind insa prea consistent astfel, am folosit cate o bucata din fiecare.

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura marmorata cu caise

Profitam de fructe si preparam prajituri in diferite combinatii cum e si aceasta.

Desert prajitura marmorata cu caise
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura