Se calesc ciupercile in ulei pana scade zeama pe care o lasa (daca sunt proaspete), se pune putina ceapa daca doriti ( in reteta originala nu era) dupa care se adauga kaizerul sau carnatul, sare, piper, si se mai lasa putin la prajit.
Se pune faina apoi smantana si se lasa sa dea cateva clocote. Se lasa la racit.
Se prepara o mamaliguta de consistenta potrivita si dup ace s-a racit, iei bucati din ea, pui fiecare bucata in causul palmei, ii faci o adancitura si in fiecare pui cate o lingurita din amestecul de ciuperci, carnat si cascaval. Aduni marginile, formezi o galusca, o treci prin ou, pesmet si o prajesti in ulei incins.
Se serveste cu smantana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.