Mamaliguta Umpluta cu Ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr ciuperci
  • 200 gr carnati sau kaizer
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • 2 oua
  • 400 gr malai
  • 150 gr cascaval
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se calesc ciupercile in ulei pana scade zeama pe care o lasa (daca sunt proaspete), se pune putina ceapa daca doriti ( in reteta originala nu era) dupa care se adauga kaizerul sau carnatul, sare, piper, si se mai lasa putin la prajit.

Se pune faina apoi smantana si se lasa sa dea cateva clocote. Se lasa la racit.

Se prepara o mamaliguta de consistenta potrivita si dup ace s-a racit, iei bucati din ea, pui fiecare bucata in causul palmei, ii faci o adancitura si in fiecare pui cate o lingurita din amestecul de ciuperci, carnat si cascaval. Aduni marginile, formezi o galusca, o treci prin ou, pesmet si o prajesti in ulei incins.

Se serveste cu smantana.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...