`Flori` umplute

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3-4 buc piept de pui, fiert si tocat marunt
  • -cascaval ras, cat doriti cantitativ
  • -1-2 linguri pline cu varf, cu maioneza
  • -2-3 lingurite mustar de Dijon
  • -4-5 felii de bacon (slaninuta), taiat cubulete si prajita bine sau salam, carnat, uscate si taiate cubulete mici care nu necesita prajire
  • -1/2 legatura patrunjel, tocat marunt
  • -1 plic praf de copt
  • -sare
  • -piper
  • -aluat foitaj

Mod de preparare

Lasati foitajul la decongelat, apoi taiati-l sub forma de patrate. Captusiti cu ele formele de muffins ca in imaginile ce urmeaza.

Separat, omogenizati bine restul ingredientelor si potriviti de sare si piper.

Umpleti patratele de aluat care sunt deja puse in forme, cu amestecul obtinut si strangeti la mijloc colturile, doua cate doua (cele opuse), sub forma de plic, lipind doar capetele. Rasfrangeti colturile libere ale aluatului. Urmariti pozele.

Intre timp, incingeti cuptorul la 220 grade.

Dati tava la cuptorul incins si nu deschideti usa timp de 5 min, apoi reduceti temperatura la 180 grade si mai lasati 20 min sau pana ce aluatul se rumeneste frumos.

Serviti-le calde sau reci, ca aperitive.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema namelaka de mure si ciocolata

La sfârșitul lunii decembrie a fost ziua de naștere a fetiței mele și i-am pregătit acest tort delicios cu crema...

Desert tort cu crema namelaka de mure si ciocolata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj