Drob Simplu

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie pate
  • 6-8 cartofi mijlocii
  • 6 oua fierte
  • 6 oua crude
  • o legatura foi ceapa (daca nu e sezon
  • o ceapa mijlocie)
  • o legatura patrunjel
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se fierb, se curata si se taie cubulete.
Intr-un castron se pune pateul, cartofi dati pe razatoarea mare, ceapa patrunjelul, ouale fierte, usturoiul, pesmetul si ouale crude. Se amesteca, se potrivesc de sare si piper.

Compozitia se toarna intr-o tava nu prea mare, rotunda sau dreptunghiulara, cu foaie de copt unsa si tapetata cu faina. Deasupra se poate lasa un ou crud din cele mentionate mai sus, care se bate si se unge cu el compozitia.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil, la foc mic aproximativ o jumatate de ora.
Se serveste ca aperitiv alaturi de rosi, cas

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.