Curelusa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sunca de pe burta unui porc
  • Sare
  • zeama de varza
  • cimbru
  • dafin
  • usturoi

Mod de preparare

Toata sunca de pe burta unui porc se intinde pe masa si se taie fasii late de 5-6 cm pe toata lungimea. Se aseaza intrunvas cu sare si se lasa doua saptamani dupa care se scoate si se pune la fiert cu zeama de varza si condimente.

Un singur clocot este de ajuns se scoate la racit i se adauga sfoara la unul din capete si se da la vant doua zile. Se afuma pana se obtine culoarea painii coapte dupa care ia drumul consumului.
Este cea mai nobila dintre sunci deoarece este si subtire si cu cea mai multa carne.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovlecei si rosii

 Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)

Supa crema de dovlecei si rosii
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.