Am oparit frunzele de ridiche in apa cu sare, le-am scurs si le-am lasat la racit. Cand s-au racit bine, le-am bagat la blender si le-am mixat pana au devenit pasta. Colorant alimentar 100% bio.
Am separat galbenusurile de albusuri, in doua castroane diferite.
Peste galbenusuri am adaugat pe rand spanacul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.
Am batut albusurile spuma tare cu praful de sare, dupa care le-am turnat peste galbenusuri, amestecand , cu grija de data asta, de sus in jos.
Intr-o tava in care am pus hartie de copt uda, am turnat compozitia si am dat -o in cuptorul incins (treapta 3) pentru 20 minute.
Intre timp am pregatit crema de branza.
Am amestecat ricotta cu mascarpone. Am adaugat ceapa si mararul tocate marunt. Si maslinele taiate felii.
Am potrivit de gust cu sare si piper.
Dupa ce s-a racit blatul l-am taiat in 3.
Peste primul strat am adaugat un strat generos de crema de branza, apoi am presarat boabe de mazare si cuburi de rosii.
Am asezat cel de-al doilea blat, apoi inca un strat generos de crema de branza. Si din nou boabe de mazare si cuburi de rosii.
Am pus si cel de-al treilea blat, am invelit in folie si am dat la frigider pana a doua zi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa