Ciuperci Umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci mari
  • 500 g piept de pui dezosat
  • 2 cepe medii
  • o cutie de 400 g roșii decojite
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • curry
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Curățăm si apoi spălăm ciupercile. Codiţele le desprindem şi le tăiem cubuleţe.
Ceapa o curăţăm, o spalăm şi o toacăm mărunt.
Pieptul de pui îl spălăm și îl taiem în cubulețe mici.
Într-o tigaie punem uleiul la încins și călim ceapa până devine aurie, adăugăm pieptul de pui și lăsăm la distuit până carnea își schimba culoarea.
Adăugăm codițele de ciuperci, roșiile decojite tăiate cubulețe, condimentam cu sare piper, curry după gust și lăsăm la fiert până scade zeama, aproximativ 10-15 minute.
Cu această compoziţie umplem pălăriile ciupercilor, le punem într-o tavă şi le cocem în cuptorul încins la 150 c, timp de 20-25 minute.
Le scoatem din cuptor, așezăm pe fiecare ciupercuță o bucățică de cașcaval și le mai dăm la cuptor 30 de secunde, atât cât să se topească cașcavalul.
Le scoatem din cuptor presărăm deasupra patrunjelul tocat fin și le putem servi.
Sunt niște aperitive delicioase și aspectoase.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Paine- Felii cu branza si usturoi

Ce poate fi mai bun decat o paine facuta in casa? Iar daca la paine mai adaugi si ceva branzica proaspata de vaci(facuta tot...

Paine- Felii cu branza si usturoi
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj