Ciuperci Pane Umplute cu Crema de Branza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg ciuperci proaspete, champignion, numai palariile
  • -2 cutii cu crema de branza, simpla sau cu verdeata (200 g / cutie)
  • -cateva felii de salam sau carnaciori uscati, taiat feliute
  • -1 legatura de marar, tocat marunt
  • -4- 5 oua
  • -faina
  • -pesmet
  • -1/2 lingurita paprika dulce
  • -sare
  • -piper
  • -ulei

Mod de preparare

Curatai de pielita palarioarele ciupercilor.

Amestecati intr-un bol crema de branza, mararul si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Umpleti palarioarele ciupercilor cu amestecul de branza si infigeti cateva feliute de salam / carnaciori.
Separat, pregatiti un "sos" mai gros decat la clatite din ouale usor batute cu sare si piper, boia si faina / pesmet, in proportie egala.

Treceti ciupercile umplute prin sos, astfel incat sa fie cuprinse de acesta de jur- imprejur, apoi prajiti-le in ulei incins, pe toate fetele, pana se auresc frumos.
Scoateti pe servetele absorbante.

Serviti cat sunt calde calde.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Salata calda de cartofi noi cu ceapa verde si marar

Un pranz sau o cina rapida, o salata delicioasa care se prepara foarte rapid! Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus!

Salata calda de cartofi noi cu ceapa verde si marar
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj