Chiftele de Dovlecei cu Ricotta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 zucchini
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri de ricotta cu marar si boia dulce
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Dovlecelul (zucchini) se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja.

Morcovul se curata de coaja si se da pe razatoare.

Ceapa o taiem cat mai marunt, amestecam cu dovlecelul si morcovul.

Se pune oul, faina, ricotta si condimetele si se amesteca pana se omogenizeaza ingredientele.

Se ia cu o lingura din compozitie si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci.

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Salata in Mantie de Iaurt

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Parteneri
Bucataras.RO

Ciuperci marinate

Cand am deschis plicul si am mirosit amestecul de ierburi italiene de la Delikat, instant mi-au venit in minte pizza,...

Ciuperci marinate
Culinar.RO

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Clafoutis cu capsuni
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure