Chek Sarat

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 4 oua
  • 200 ml vin alb sec
  • 200 g unt
  • 200 g muschi file
  • 250 masline verzi fara simburi
  • 200 g de cascaval ras

Mod de preparare

Frecati untul pina devine spuma, se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt, se incorporeaza pe rind ouale. Se subtiaza cu vin pus treptat. Amestecati usor in compozitie, maslinele taiate fin si muschiul file taiat cubulete. La urma se pune cascavalul ras. Se unge o forma de chek, cu unt si se tapeteaza cu faina.

Se coace circa 50 minute, la foc potrivit.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)