Chec Rustic

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 300 g faina
  • 150 g masline verzi
  • 100 g sunca sau prosciutto cotto
  • 100 g provolone sau alta branza
  • 20 g parmezan ras
  • 1 praf de copt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ingredientele sunt pt o tava de cozonac. Preparare: se taie sunca cubulete la fel si branza, si maslinele feliute. Intr-un castron se pun ouale cu un pic de sare si piper si se bat bine dupa care se adauga laptele, uleiul cate putin pana se omogenizeaza tot.

Se adauga faina cu praful de copt se omogenizeaza bine si se pun sunca, branza si maslinele. Se mesteca cu o lingura de lemn.

Se unge o forma sau se tapeteaza cu hartie de copt se pune compozitia se niveleaza si se da la cuptor la 180 grade pt 40 min. Sunca si branza se aleg dupa preferinte sau ce avem ramas prin frigider: wink:

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ruladă din carne tocată a la Panacris

Tot a rămas ceva umplutură de la rulada din pulpă de pui, așa că am testat o altfel de ruladă;) Spor și poftă bună!

Ruladă din carne tocată a la Panacris
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj