Ingredientele sunt pt o tava de cozonac. Preparare: se taie sunca cubulete la fel si branza, si maslinele feliute. Intr-un castron se pun ouale cu un pic de sare si piper si se bat bine dupa care se adauga laptele, uleiul cate putin pana se omogenizeaza tot.
Se adauga faina cu praful de copt se omogenizeaza bine si se pun sunca, branza si maslinele. Se mesteca cu o lingura de lemn.
Se unge o forma sau se tapeteaza cu hartie de copt se pune compozitia se niveleaza si se da la cuptor la 180 grade pt 40 min. Sunca si branza se aleg dupa preferinte sau ce avem ramas prin frigider: wink:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.