Chec Rustic

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 300 g faina
  • 150 g masline verzi
  • 100 g sunca sau prosciutto cotto
  • 100 g provolone sau alta branza
  • 20 g parmezan ras
  • 1 praf de copt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ingredientele sunt pt o tava de cozonac. Preparare: se taie sunca cubulete la fel si branza, si maslinele feliute. Intr-un castron se pun ouale cu un pic de sare si piper si se bat bine dupa care se adauga laptele, uleiul cate putin pana se omogenizeaza tot.

Se adauga faina cu praful de copt se omogenizeaza bine si se pun sunca, branza si maslinele. Se mesteca cu o lingura de lemn.

Se unge o forma sau se tapeteaza cu hartie de copt se pune compozitia se niveleaza si se da la cuptor la 180 grade pt 40 min. Sunca si branza se aleg dupa preferinte sau ce avem ramas prin frigider: wink:

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.