Chec Rustic

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 300 g faina
  • 150 g masline verzi
  • 100 g sunca sau prosciutto cotto
  • 100 g provolone sau alta branza
  • 20 g parmezan ras
  • 1 praf de copt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ingredientele sunt pt o tava de cozonac. Preparare: se taie sunca cubulete la fel si branza, si maslinele feliute. Intr-un castron se pun ouale cu un pic de sare si piper si se bat bine dupa care se adauga laptele, uleiul cate putin pana se omogenizeaza tot.

Se adauga faina cu praful de copt se omogenizeaza bine si se pun sunca, branza si maslinele. Se mesteca cu o lingura de lemn.

Se unge o forma sau se tapeteaza cu hartie de copt se pune compozitia se niveleaza si se da la cuptor la 180 grade pt 40 min. Sunca si branza se aleg dupa preferinte sau ce avem ramas prin frigider: wink:

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...