Puneti la scurs ciupercile; taiati muschiul tiganesc si ardeii cubulete; ceapa verde rondele si radeti telemeaua si cascavalul. Bateti spuma tare albusele cu un praf de sare. Adaugati pe rand galbenusurile, faina, smantana, pesmetul, cascavalul, telemeaua, ciupercile, ardeiul, ceapa si muschiul tiganesc.
Omogenizati bine si potriviti de sare si piper, dupa gust. Turnati intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru aproximativ 50 min sau pana ce este copt si rumenit frumos.
Scoateti din tava si lasati sa se raceasca complet.
Serviti feliat.
Am găsit rătăcite prin frigider legumele acestea delicioase de toamnă, dar care se găsesc și acum din plin în piețele...
Varza de Bruxelles, broccoli si conopida gratinateEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj