Chec Condimentat cu Ton, Cascaval si Ardei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 100 g cascaval ras
  • o conserva (de aprox 190 grame) ton in ulei
  • 6 oua
  • 85 ml iaurt
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 200 g ardei gras rosu taiat bucati
  • un varf de cutit piper
  • un varf de cutit boia de chilli
  • 2 catei de usturoi zdrobiti

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Se cerne faina cu praful de copt, sarea, nucsoara, boiaua, piperul.

Ouale se bat bine cu mixerul si se adauga (tot cu mixerul) faina cu condimentele, cascavalul, usturoiul, iaurtul si pestele cu tot cu uleiul din conserva si apoi ardeiul.

Se pune compozitia in doua forme de chec cu hartie cerata si se lasa 45 minute in cuptor.
Se face extrem de rapid acest chec.
E foarte bun caldut, cu o salata asezonata cu mult suc de lamaie si poate niste usturoi.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu sparanghel si ciuperci

Pizza cu sparanghel si ciuperci
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj