Chec aperitiv

Portii
10
Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 lg faina
  • 150 g salam (poate fi si sunca sau parizer)
  • 1/2 plic praf de copt
  • jumatate ardei rosu sau verde taiat bucatele
  • cateva masline
  • condimente dupa gust.

Mod de preparare

Cascavalul se da pe razatoarea mica, salamul se taie cubulete (eu am pus jumatate salam, jumatate sunca), ardeiul se taie si el bucatele si la masline se scot samburii, cam un pumn de masline.
Albusurile se bat spuma cu putina sare, se adauga galbenusurile, apoi treptat faina si praful de copt amestecand de jos in sus. Se mai pun mezelurile si celelalte ingrediente ,se amesteca usor si se mai adauga dupa aceea condimentele.

In tavita de chec pe care am uns-o cu unt si tapetat cu faina, am pus toata compozitia si am dat la cuptorul preincalzit, in jur de 45 minute.

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Oreo

"Picnicul bucatarasilor"

Desert tort Oreo
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura