Carnaciorii in Aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Carnaciori afumati - 500 g
  • Aluat pt foietaj - 200 g
  • cartofi - 600 g
  • unt - 1 lingura
  • smantana - 200 g
  • sare si piper
  • patrunjel
  • 1 ou

Mod de preparare

Cartofi se pun la fiert si se face un piure cu smantana si patrunjel. Carnaciorii se taie bucati si se cresteaza in capete. Se intinde aluatul si se taie fasi aproximativ de 2 cm. Se infasoara carnaciorul in aluat lasandu-se capetele crestate in exterior. Se aseaza intr-o tava uns.

Se unge aluatul cu ou si se baga la cuptor 5-10 min.
Se aseaza pe farfurie alaturi de piure de cartofi si salata verde.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.