Cap de porc cu usturoi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de un cap de porc curatat bine (se poate pune si jumate daca familia e mai mica )
  • usturoi 1 capatana
  • piper boabe
  • 1 foaie dafin
  • sare , delikat

Mod de preparare

Capul se pune la fiert cu sare. piper boabe, foaia de dafin,catei de usturoi vreo 6-7, delikat.

Dupa ce a fiert se scot oasele, se sareaza, si se presara cu boia din abundenta. Se piseaza 5 catei de usturoi care se freaca bine cu sare si ulei pana se ingroasa ca o maioneza , se pune apa sa-l subtiem si-l turnam peste capul codimentat .

Se da la rece ptr. cateva ore sa se patrunda bine.
Se serveste cu sos Remulad , dar foarte bine merge cu pasta de hrean cu frisca sau smantana.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.