Caltabos fals

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie de pate ficat porc (cca 200 gr)
  • 1 1/2 cana de orez(cana de ceai)
  • sare, piper
  • facultativ ienibahar macinat
  • 3 oua

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu sare. Intr-un vas se pune orezul, pateul si ouale. Se amesteca bine si se codimenteaza cu sare si piper.

Totul se aseaza intr-o forma unsa cu rama si se da la cuptor pana cand prinde deasupra o pojghita.Se lasa apoi la racit.
Se serveste cu muraturi.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.