Caltabos fals

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie de pate ficat porc (cca 200 gr)
  • 1 1/2 cana de orez(cana de ceai)
  • sare, piper
  • facultativ ienibahar macinat
  • 3 oua

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu sare. Intr-un vas se pune orezul, pateul si ouale. Se amesteca bine si se codimenteaza cu sare si piper.

Totul se aseaza intr-o forma unsa cu rama si se da la cuptor pana cand prinde deasupra o pojghita.Se lasa apoi la racit.
Se serveste cu muraturi.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.