Bulete Picante de Branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g telemea de oi
  • 100g branza Brie
  • 100g urda
  • 1 ceapa rosie
  • 1 castravete
  • 1/2 lingurita de boia iute
  • Caise deshidratate

Mod de preparare

Se pun la inmuiat caisele deshidratate in lapte timp de jumatate de ora. In acest timp se rade telemeaua si se freaca cu branza Brie si urda pana compozitia devine omogena si pastoasa.

Apoi se formeaza din aceasta pasta densa de branza niste galuste cu cate o caisa la mijloc, folosindu-ne de doua lingurite, astfel incat caisa sa fie complet acoperita de branza. Apoi, cu mana inmuiata in apa calda, se pot rotunji.

Se taie rondele de ceapa rosie, se aseaza pe ele cate o buleta si se presara deasupra putina boia iute.
Se poate orna, fie deasupra, fie pe farfurie alaturi de bulete, cu felii de rosii, bilute de castravete obtinute cu o ustensila de decupat legume.
Se servesc reci sau la temperatura camerei.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.