Bruschette cu Ardei, Rosii si Busuioc

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8 felii de paine
  • -1 ardei galben mare
  • -3 rosii
  • -3linguri ulei de masline
  • -sare
  • -piper
  • -busuioc proaspat
  • -1 catel de usturoi

Mod de preparare

Feliile de paine se prajesc la prajitor, dupa care se dau cu usturoi. Dupa care se toarna ulei de masline, cam 2 linguri pt toate feliile. Lasam feliile depaine deoparte si ne ocupam de legume. Intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline, dupa care se pune ardeiul taiat marunt. Se lasa la prajit, pt 5-7 minute, pana cand oparim rosiile, pe rand.

Dupa ce oparim rosiile, luam pielea si semintele si le taiem marunt. Le lasam sa se prajeasca impreuna cu ardeiul, 2-3 minute, dupa care taiem marunt busuiocul. Dupa ce s-a pus busuiocul, se opreste focul si se pune amestec de legume pe fiecare felie de paine.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de curcan cu smochine, la cuptor

Un pranz gustos si satios! Curcanul fiind de casa, a necesitat mai mult timp de gatire.

Pulpe de curcan cu smochine, la cuptor
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj