Briose Aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 160 g faina
  • un varf de cutit sare
  • un varf praf de copt
  • 2 oua mici
  • 50 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 100 g cascaval ras sau branza de vaca desarata, sau combinat

Mod de preparare

Se amesteca faina cu sarea si praful de copt, se mixeaza ingredientele scoase din frigider de 1/2 de ora ca sa nu fie foarte reci si optional se poate adauga putina sunca presata tocata marunt.

Se pune compozitia cu lingura in tava de briose pregatita din timp cu hartiute speciale.

Se dau la cuptorul preincalzit la 175 C, timp de 15-20 minute.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style

Perfecte pentru o gustarica sau pentru pachetelul de la scoala!

Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj