Brie Prajita cu Sos de Rosii si Sos Verde

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bucata branza brie
  • Un ou
  • Faina
  • Pesmet
  • Ulei
  • 2 Rosii
  • 2 Frunze busuioc
  • Sare
  • 1 Lingura miere de albine

Mod de preparare

Rosiile le oparim, dam coaja jos, le taiem bucati si le punem pe foc cu busuiocul, putin ulei, sare si mierea de albine. Daca va place putin picant, puteti adauga putin ardei iute. Le lasam putin pana se evapora din lichidul lasat.

Sosul de patrunjel

Spalam patrunjelul il zvantam bine si il punem in blender si adaugam ulei.

Branza Brie o taiem min bucati se da prin faina, ou si pesmet.

Intr o craticioara mai mica, dar inalta se pune ulei si se incinge bine, uleiul trebuie sa treaca peste branza cand o punem la fript. Cand e incins uleiul se pune branza 2 min si se intoarce.

Servim cu sosul de rosii si patrunjel.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu visine

Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...

Muffins cu visine
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti