Brie Prajita cu Sos de Rosii si Sos Verde

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bucata branza brie
  • Un ou
  • Faina
  • Pesmet
  • Ulei
  • 2 Rosii
  • 2 Frunze busuioc
  • Sare
  • 1 Lingura miere de albine

Mod de preparare

Rosiile le oparim, dam coaja jos, le taiem bucati si le punem pe foc cu busuiocul, putin ulei, sare si mierea de albine. Daca va place putin picant, puteti adauga putin ardei iute. Le lasam putin pana se evapora din lichidul lasat.

Sosul de patrunjel

Spalam patrunjelul il zvantam bine si il punem in blender si adaugam ulei.

Branza Brie o taiem min bucati se da prin faina, ou si pesmet.

Intr o craticioara mai mica, dar inalta se pune ulei si se incinge bine, uleiul trebuie sa treaca peste branza cand o punem la fript. Cand e incins uleiul se pune branza 2 min si se intoarce.

Servim cu sosul de rosii si patrunjel.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Legume la grill cu sos de branzeturi si crutoane aromate

Aș servi la orice masă din zi aceste Legume la grill cu sos de brânzeturi și crutoane aromate, așa de mult...

Legume la grill cu sos de branzeturi si crutoane aromate
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj