Rosiile le oparim, dam coaja jos, le taiem bucati si le punem pe foc cu busuiocul, putin ulei, sare si mierea de albine. Daca va place putin picant, puteti adauga putin ardei iute. Le lasam putin pana se evapora din lichidul lasat.
Sosul de patrunjel
Spalam patrunjelul il zvantam bine si il punem in blender si adaugam ulei.
Branza Brie o taiem min bucati se da prin faina, ou si pesmet.
Intr o craticioara mai mica, dar inalta se pune ulei si se incinge bine, uleiul trebuie sa treaca peste branza cand o punem la fript. Cand e incins uleiul se pune branza 2 min si se intoarce.
Servim cu sosul de rosii si patrunjel.
Aș servi la orice masă din zi aceste Legume la grill cu sos de brânzeturi și crutoane aromate, așa de mult...
Legume la grill cu sos de branzeturi si crutoane aromateEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj