Brie Prajita cu Sos de Rosii si Sos Verde

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bucata branza brie
  • Un ou
  • Faina
  • Pesmet
  • Ulei
  • 2 Rosii
  • 2 Frunze busuioc
  • Sare
  • 1 Lingura miere de albine

Mod de preparare

Rosiile le oparim, dam coaja jos, le taiem bucati si le punem pe foc cu busuiocul, putin ulei, sare si mierea de albine. Daca va place putin picant, puteti adauga putin ardei iute. Le lasam putin pana se evapora din lichidul lasat.

Sosul de patrunjel

Spalam patrunjelul il zvantam bine si il punem in blender si adaugam ulei.

Branza Brie o taiem min bucati se da prin faina, ou si pesmet.

Intr o craticioara mai mica, dar inalta se pune ulei si se incinge bine, uleiul trebuie sa treaca peste branza cand o punem la fript. Cand e incins uleiul se pune branza 2 min si se intoarce.

Servim cu sosul de rosii si patrunjel.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...