Brad din Crema de Branza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr branza de vaci (facuta in casa)
  • 3 linguri smantana
  • 1 vf cutit sare
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/4 ardei verde
  • chilli proaspat macinat
  • ierburi uscate

Mod de preparare

Daca tot se apropie Craciunul, am ales sa fac un bradut care poate sta cu succes pe orice masa.
Simplu, din crema de branza si chutney de ceapa.

Am mixat branza cu smantana pana am obtinut o crema omogena. Am condimentat cu sare si piper.

Am dat, sau mai bine spus am incercat, forma unui bradut. l-am ornat cu bucatele de ardei rosu, si codita din ardei verde. I-am pus beteala de chilli si ierburi uscate.

Pentru un plus de gust am adaugat o lingurita de chutney de ceapa.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...