Ardei umpluti cu branza si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei grasi de diferite culori
  • 200 g cascaval
  • 200 g branza telemea
  • 4 albusuri de ou
  • marar
  • 50 g parmezan
  • ulei
  • 1 lingurita de delikat

Mod de preparare

Se golesc ardeii de seminte taind un capacel deasupra.Separat,se trece branza si cascavalul prin razatoarea mica.Se adauga mararul peste branzeturi si albusurile batute spuma cu o lingurita de delikat.Cu aceste amestec se umplu ardeii.Deasupra se presara parmezan si se pun capacelele.Se aseaza ardeii intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor cel mult 20 minute.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...