Aperitiv Surpriza din Ardei

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3- 4 ardei grasi, de diferite culori
  • -300- 400 g cascaval, ras marunt
  • -3- 4 oua fierte tari, curatate de coaja (cate 1 ou pentru fiecare ardei)
  • -2- 3 catei de usturoi, zdrobiti
  • -3- 4 linguri de maioneza
  • -sare

Mod de preparare

Amestecati bine cascavalul, usturoiul, maioneza si sarea, dupa gust, pana devine o pasta cremoasa.
Separat, spalati ardeii, taiati un capacel si indepartati cu grija cotorul si semintele.

Umpleti ardeii pana la jumatate cu crema de cascaval, puneti la mijloc cate 1 ou fiert, apasati-l usor si acoperiti cu restul de crema.
Dati la frigider pentru 2- 3 ore.

Serviti feliat.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de fasole cu afumatura de porc

De cele mai multe ori, cand prepar fasole( boabe), fac intai ciorba, iar a doua zi, dupa ce mancam zeama, transform ce ramane...

Ciorba de fasole cu afumatura de porc
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj